Opis
Pacojet 2 kuhalo smrznute hrane
PACOJET 2 remek-djelo tehnike, novo izdanje i,
nezamjenjiv alat za vodeće profesionalce u restoranu.
Proizveden od kvalitetnih materijala, s okovom
od nikal-kroma i izuzetno kompaktan
Pacojet 2 – zahvaljujući novoj tehnici, jedinstvenoj u svojoj klasi
obavlja temeljni zadatak u kvalitetnim kuhinjama:„pakotizin“ namirnica.
Odnosno:
sjeckanje, gnječenje, izrada mousseva i pašteta od različitih namirnica,
tučenje vrhnja i emulgiranje sorbeta i sladoleda od smrznutih sastojaka.
Sve ovo se ostvaruje u jednoj jedinoj kontinuiranoj OPERACIJI.
U stvari, s Pacojetom ćete u vrlo kratkom vremenu moći stvoriti
gotova jela spremna za konzumiranje..Prelazeći izravno iz zamrzivača
na tanjur za posluživanje.
Tajna je U TOME što vrijeme odmrzavanja pretvara u radno vrijeme izrade obroka.
To omogućava da se različite vrste sastojaka pripremaju unaprijed,
a zatim koriste odmah,
Uz to, s obzirom na veliku brzinu obrade, višak dijelova hrane
možete vratiti u hladnjaču prije nego što se ošteti odmrzavanjem.
Pacojet 2 kuhalo smrznute hrane – TEHNIČKE ZNAČAJKE
NAPON stroja 220/1/50 Hz
SNAGA motora 950 W
Rpm 2000 o/min
Tlak 1,2 bara
Kapacitet 0,8 litara
Procesna temperatura -18°C do -22°C
Težina 15,7 kg
Dimenzije 200 x 360 x 500 mm
Pogledajte i ostale pametne proizvode iz RAZREDA emulgatora smrznute hrane, kao i izvorne podatke o strojevima tj. kuhalima pacojet koja su doista po svemu izuzetni i posebni strojevi.