Select Page

Nosač pladanjeva na švedskom stolu 1/2-3

168,00  (+PDV)

  • ROK DOBAVE 2 do 15 dana
  • DOSTAVA ORGANIZIRANA DO KUPCA !!!

Opis

Nosač pladanjeva na švedskom stolu 1/2-3 –  OPIS PROIZVODA :

Izložbeni nosač posuda GN 1/2   –  OPIS PROIZVODA :

ROK DOBAVE cca 15 dana !!!
NOSAČ NA 4 ETAŽE – elegantne izvedbe !!!
Nosač je izrađen od INOX čelične žice.
INOX je poliran – visoki sjaj, a stalak se lako pere.

Idealno za postavu na švedski stol – predviđen za posude GN 1/2 – pogodno za samoposluživanje gostiju.

Nosač pladanjeva na švedskom stolu 1/2-3 –  OPIS PROIZVODA :
Dimenzije nosača : 31,5×41,5×48 mm

Pogledaj OVDJE našu ponudu artikala za postavu švedskog stola – podjelu hrane.

Što se zove švedski stol?
Smorgasbord, švedski – smörgåsbord, u švedskoj kuhinji švedski stol koji nudi raznovrsna riblja jela, sireve te toplu i hladnu hranu. U seoskim područjima Švedske bio je običaj da gosti donose hranu na seoskim svetkovinama  okupljanjima. Hrana je bila postavljena na dugačke stolove s kojih su se gosti posluživali.

Što se zove švedski stol?
Smorgasbord, švedski – smörgåsbord, u švedskoj kuhinji švedski stol koji nudi raznovrsna riblja jela, sireve te toplu i hladnu hranu. U seoskim područjima Švedske bio je običaj da gosti donose hranu na seoskim svetkovinama  okupljanjima. Hrana je bila postavljena na dugačke stolove s kojih su se gosti posluživali.

Što se zove švedski stol?
Smorgasbord, švedski – smörgåsbord, u švedskoj kuhinji švedski stol koji nudi raznovrsna riblja jela, sireve te toplu i hladnu hranu. U seoskim područjima Švedske bio je običaj da gosti donose hranu na seoskim svetkovinama  okupljanjima. Hrana je bila postavljena na dugačke stolove s kojih su se gosti posluživali.

Što i kako sa Švedskim stolom
1. Promjenjiva visina

Vaša ugostiteljska prezentacija je bitna za Vaš posao i prihod Stavite posuđe na različitu visinu stvarajući dimenziju koja je privlačna oku i ujedno stvarate više prostora za posuđe.
Uz to, pobrinite se da ne dižete tekuća jela na viši podest, kako biste izbjegli prolijevanje.

2. Imajte jasan FLOW

Pomozite gostima da jasno znaju odakle početi uzimati hranu kako bi spriječili gužve u prometu.
Ako postoji velika grupa, najbolje je dopustiti gostima da idu s obje strane stola.
Na početku švedskog stola uključite sve tanjure, a na kraju pribor kako gosti ne bi petljali dok pune svoje tanjure.

3. Neka bude sve čisto

Izbjegavajte nered na švedskom stolu, ali stavljajte male tanjure blizu svakog jela kako biste gostima osigurali mjesto za postavljanje posuđa za posluživanje. Također je dobra ideja to učiniti pod dozatorima pića kako biste uhvatili kapljice.

4. Nazovite jelo – stavite NAZIVE i sastojke jela

U svijetu s povećanim ograničenjima u prehrani i s mnogim alergijama –  izuzetno je važno osigurati oznake koje identificiraju jelo kao i sve važne sastojke. Tako će Vaš gost razlučiti što je a što nije za njega.

5. Ispunite praznine na zaslonu

S postavljenim jelima za posluživanje, stol ste učinili vizualno privlačnijim. Nije u redu da pojedini tanjuri budu prazni pa i poluprazni…DOPUNJAVAJTE IH STALNO.

Također možete koristiti dekorativni materijal prikladan sezoni i događaju kako biste popunili praznine. Nekoliko ideja uključuje umjetno lišće, svijeće bez mirisa, vaze i još mnogo toga.

6. Neka bude pun

Obavezno poslužujte jela puna tijekom cijelog servisa kako biste osigurali sretne goste. Uzbuđeni su što jedu vašu hranu – omogućite svima da dobiju nešto što žele!

Pogledajte OVDJE našu ukupnu ponudu za oplemenjivanje Vaše ponude, također izvorne podatke.

Dodatne informacije

ODABERI VELIČINU PLADNJA

41436-11 Dimenzije 53 x 32,5 x 40 cm, 41436-12 Dimenzije 32,5 x 26,5 x 40 cm