Select Page

Hlađeni spremnik organskog otpada 2 BOX-a

3.449,47  (+PDV)

  • JAMSTVO 12 mj.
  • ROK DOSTAVE do 22 radna dana
  • DOSTAVA GRATIS DO KUPCA !!!
  • MOGUĆ JE RABAT SAMO U SKLOPU ŠIREG PROJEKTA OPREMANJA!!!

Opis

Hlađeni spremnik organskog otpada 2 BOX-a

HLAĐENI KONTEJNER ZA OTPAD
Mterijal izvedbe INOX aisi 304 SB
Izolacija od ekspandiranog poliuretana
debljine 60 mm bez CFC, bez HCFC.
Vrata s gumenim brtvama – na podu
grijani kabel protusmrzavanja – radi
sigurnog I neometanog otvaranja vrata.
Kapacitet kontejnera od 2 komada
( kontejneri nisu u cijeni )
Teletermostat za upravljanje parametrima.

Hlađeni spremnik organskog otpada 2 BOX-a – TEHNIČKI PODATCI :

NAPON 220/1/50 Hz
SNAGA 450 W
MEDIJ R 404a
TEMP. +2+12°C
Dimenzije unutrašnje 130 x 66 x 108 cm
Dimenzije vanjske 1750 x 875 x 1210 mm

Pogledaj OVDJE sve solucije za tretman organskog otpada iz ponude Oprema MASTER.

NEŠTO VIŠE O TEMI !

Ove hlađene jedinke se moraju držati u zaštićenom i skrovitom prostoru, ne mogu biti izložene kiši, suncu, dakle ne mogu biti na OTVORENOM prostoru.

Jedinice služe za prihvat PVC kontejnera za smeće pogledaj tip kontejnera OVDJE.

Što je otpad u ugostiteljskoj djelatnosti i čemu služi rashladna kutija?
Ugostiteljske djelatnosti i turistički objekti, bez obzira na njihovu veličinu i smještajne kapacitete, moraju odlagati nastali otpad. Kategorija uključuje restorane, pizzerije, pubove, barove i općenito sve one objekte koji kuhaju i poslužuju hranu za svoje goste ili kupce. Također uključuje hotele, pansione i seoske kuće.

Otpad koji nastaju u ovim prostorima uvelike je sličan. Mnogi, između ostalog, spadaju u kategoriju organskog otpada, kao ostaci hrane. Ova vrsta otpada prikuplja se i obrađuje odvojeno od svih ostalih i, ako je dobro diferenciran, također se može poslati u operacije oporabe (primjerice kompostiranje). Ostale vrste otpada, poput onih koje proizvode restorani i hoteli, prilično su raznolike i mogu pripadati urbanim i posebnim kategorijama (opasan i neopasan).

Hladna kutija za otpad je nezamjenjiv alat za velike kuhinje u hotelima, hostelima, restoranima, gdje je proizvodnja otpada velika i vrlo brza. Čuvanjem, do odvoženja, u posebnom rashladnom ormariću, izbjegava se stvaranje neugodnih mirisa, ali prije svega omogućuje poštivanje higijenskih pravila utvrđenih važećim zakonom.