Opis
Gastro posude INOX za indukcijsko kuhanje
GASTRO POSUDE OD INOX ČELIKA 304
GN 1/1 veličina 530 x 325 mm
MODEL DUBINA mm ZAPREMINA litara
GPI 1/1-40 40 mm 6,8
GPI 1/1-65 65 mm 9,2
GPI 1/1-100 100 mm 14,2
GPI 1/1-150 150 mm 21,3
TAKOĐER SU DOSTUPNE I POSUDE GN ½
GN 1/2 veličina 325 x 265 mm
MODEL DUBINA mm ZAPREMINA litara
GPI 1/2-40 40 mm 3,3
GPI 1/2-65 65 mm 4,1
GPI 1/2-100 100 mm 7,1
GPI 1/2-150 150 mm 12,0
Gastro posude INOX za indukcijsko kuhanje
Ove posude su izvedene od nehrđajućeg čelika
tipa AISI 304 – najkvalitetniji lim a posuda ima
dvostruko dno koje služi za difuziju topline.
Upravo ovo svojstvo omogućava koristiti ove
posude za indukcijsko kuhanje
Pogledajte OVDJE sve vrste INOX GN posuda iz naše ponude. Također je zanimljivo pogledati na kojim termičkim linijama je ova posuda u velikoj prednosti – vidi OVDJE.
Kuhanje indukcijskim kuhalima
Ovakvo kuhanje je uspješna alternativa klasičnim načinima kuhanja (plin ili mikrovalna pećnica).
Indukcijsko kuhanje je ono kuhanje gdje zavojnica stvara magnetsko polje koje inducira toplinu unutar određene metalne posude.
Toplina se koncentrira na dnu posude i to je temeljna prednost ovakvog načina kuhanja.
Prednosti indukcijskog kuhanja
Otkrijmo zajedno koje su brojne prednosti indukcijskog kuhanja.
Prvo
Ušteda! Indukcijsko kuhanje, ako se koristi pravilno i sa određenim posudama, košta manje od kuhanja na plin i stoga omogućava znatne uštede.
Drugo
Veća brzina kuhanja: voda, zapravo, ima tendenciju da kipi ranije.
Treće
Sigurnost !!! na ovim kuhalima se ne možete opeći niti se neka “zalutala” kuhinjska krpa može zapaliti.
Najznačajnija prednost INDUKCIJSKOG kuhanja je
u preciznijoj kontroli snage, vremena i temperature.
Znatno manji je rizik od zagorijevanja hrane, a organoleptička svojstva onog što kuhate manje su izložena sagorjevanju.
Dakle postižete prednost pripreme puno zdravijeg jela.