Select Page
Akcija!

Električni roštilj-GLATKA površina 55

Original price was: 160,00 €.Current price is: 120,00 €. (+PDV)

  • JAMSTVO 12 mj.
  • DOSTAVA  ODMAH !!!
  • DOSTAVA ORGANIZIRANA DO KUPCA !!!

Opis

Električni roštilj – GLATKA površina
Profesionalna, teška konstrukcija
Čvrsta roštilj ploča debljine 6 mm
Dimenzije ploče: Š555 x D365 mm
Potpuno GLATKA površina
Kućište od nehrđajućeg čelika i posuda za kapanje
Opremljen visokim štitnikom od špricanja
Podesivi termostat: od 70 ° C do 300 ° C
Jaki profi grijači zaštićeni plaštom.
Zaštitni osigurač od preopterećenja
Indikatorska lampica temperature
Pogodno za kontinuiranu upotrebu
Stoji na četiri gumena stopala
Lako se čisti – NE SMIJE se zalijevati vodom !!!
Neto težina: 23 kg
Dimenzije: 560 x 470 x 250 mm
Napon 230 V  –   SNAGA grijača  3000 W

Pogledaj ovdje našu ukupnu ponudu za Električni roštilj – GLATKA površina

NEŠTO VIŠE O TEMI.

Zašto je ovaj grill tj. roštilj preporučljiv ?
Navodeći sve stvari koje se mogu roštiljati na njemu a zauzima malo prostora, odmah postaje jasno da se radi o moćnom alatu. Na ovoj jedinki možete roštiljati povrće, sendviče sa sirom na žaru, praviti palačinke, možete raditi pečenje crvenog i bijelog mesa, ispeći jaja, tople tortilje, burrito sa roštilja i peći ribe.
Recenzenti su također primijetili da ovaj roštilj koriste tako dosljedno tako što isti  zauzima stalno mjesto na njihovim radnim pultovima… Jedan od njih je rekao: “Koristio sam ovaj učinkoviti uređaj svakodnevno, više od dvije godine – i još uvijek izgleda kao nov i radi bez prijekorno.

Njegov utisak je da roštilj još izgleda kao nov, to je zbog toga što roštilj treba paziti kao i automobil… treba ga očistiti, pregledati kada je hladan …. gdje sve ima naslaga i taloga te iste odstraniti.

Dobro je uređaj bar svakih tjedan dana DEZINFICIRATI – ovim postupkom odstranjujete bakterije koje su se razvile na dijelu jedinke koja nije izložena visokim temperaturama.

Kako god ovi roštilji su pravi PROFESIONALNI proizvodi koji na odličan način izvršavaju svoje zadaće.