Opis
Električna stolna friteza 8litara s pipom
Materijal izvedbe INOX čelični lim
Friteza ima slavinu za ispust ulja
Upravljanje s mehaničkim termostatom
Svjetlosni signal povezan s termostatom
Isporučuje se 1 košarica za friganje
Raspon temperature od +60 do +190°C
Uronski grijač snage 3250 W
Napon 220/1/50 Hz
Dimenzije : 265x415x430 mm
Električna stolna friteza 8litara s pipom – TEHNIČKI PODATCI :
Materijal izvedbe INOX čelični lim
Mehanički podesivi termostat od 0°C do 190°C
Svjetlosni signal povezan s termostatom
Isporučuje se 1 košarica za friganje
Min. Kapacitet ulja: 1 x 5 litara
Maks. Kapacitet ulja: 1 x 8 litara
Sa hladnom zonom
Dimenzije košare: V140 x Š190 x D240 mm
- Kapacitet po ciklusu: 1.5 kg
- Težina artikla: 8 kg
- Dimenzije artikla : Visina 395 x Širina315 x Dubina465 mm
- Priključni napon: 230V/50Hz/1
- Snaga grijača: 3250 Watt
Pogledaj ovdje sve FAST FOOD friteze iz naše ponude.
Nešto više o temi FAST FOOD vezano za električna stolna friteza 6 litara
Restoran brze hrane,
poznat i kao restoran brze usluge (QSR) u industriji, specifična je vrsta restorana koji poslužuje brzu hranu i ima minimalnu uslugu stolova.
Hrana koja se poslužuje u restoranima brze hrane obično je dio “mesno-slatke prehrane”, nudi se s ograničenog jelovnika, kuha unaprijed u rinfuzi i drži vrućom, gotovom i pakira se po narudžbi.
Obično je dostupna za ponijeti, iako je tendencija sjedenje i konzumacija u restoranu.
Restorani brze hrane obično su dio lanca restorana ili franšize koji osiguravaju standardizirane sastojke i / ili djelomično pripremljenu hranu i zalihe u svaki restoran putem kontroliranih kanala opskrbe.
Prvi restorani brze hrane nastali su u Sjedinjenim Državama s White Castle restoranom iz 1921. godine.
Danas su američki lanci brze hrane poput McDonald’sa (nastao cca 1940) i KFC (približno 1952) multinacionalne korporacije s prodajnim mjestima širom svijeta.
Varijacije koncepta restorana brze hrane uključuju brze ambulantne restorane i ugostiteljske kamione. Brzi ambulatni restorani imaju veće omjere za sjedenje.
Ovdje se nudi hibrid između usluga tipičnih u restoranima brze hrane i tradicionalnih restorana s uslugom stolova.
Ugostiteljski kamioni TRUCK FAST FOOD MOBILE SERVICE često parkiraju neposredno ispred npr trajektnog pristaništa, popularni su među mlađim konzumentima, blizu cirkusnih zabavnih centara, seoskih sajmova…i sl.