Select Page

Električna DIGITALNA parnokonvekcijska peć 10GN1/1

3.820,00  (+PDV)

  • ROK ISPORUKE cca 3 do 4 tjedna !!! 
  • JAMSTVO 12 mjeseci
  • DOSTAVA ORGANIZIRANA DO KUPCA  !!!

Opis

Električna DIGITALNA parnokonvekcijska peć 10GN1/1
Također se može koristiti posuda kao EN 10 – 600×400 za slastičarstvo.
Materijal izvedbe INOX aisi 304- NAJKVALITETNIJI ČELIK !!!
Razmak među posudama 80 mm
IDEALNO ZA KUHANJE :
Meso,Riba,Piletina,Povrće,Kruh,Pizza,Kroasani,Sendviči I peciva

Dimenzije pećnice 680 x 480 x 840 mm
Vanjske dimenzije 840 x 910 x 1150 mm
Snaga instalacije pećnice 12,70 Kw
Napon / priključni 220-240 / 380-415 V 3/3+N 50/60 Hz
Snaga svih trošila u pećnici 58,0 A
Dimenzija pakirane pećnice 880 x 955 x 1300 mm
Netto / Bruto težina 127 kg / 151 kg

Električna DIGITALNA parnokonvekcijska peć 10GN1/1

TEHNIČKE ZNAČAJKE :

Dvostruki motor i dvostruki ventilator;
ventilacija u komori za kuhanje s ventilatorima za vožnju unatrag;
ravnomjerno raspoređena para po pećnici
zahvaljujući uporabom mikro čestica;
podesivi termostat od 50 ° do 280 °;
digitalna upravljačka ploča;
elektronička kartica s 9 programa kuhanja;
iglena dubinska sonda za kuhanje u jezgri i za kuhanje Δ T °;
sustav za uklon kondenzacije sa stakla na vratima s automatskim isparavanjem;
unutarnja komora i odvojeno tijelo za uklanjanje toplinskog širenja;
polu statični sustav kuhanja s vatrostalnim kamenom;
električna ploča s brzim izvlačenjem i održavanjem;
otvaranje vrata s desne strane (s lijeve strane na zahtjev);
hladna vrata sa staklom s niskom emisijom (unutarnje staklo se može otvoriti);
sustav za brzo otvaranje vrata;
senzor otvaranja vrata;
sustav ponavljanja ciklusa kuhanja;
ručno ili automatsko ubrizgavanje pare s programabilnim vremenom;
lagana digitalizacija za čitanje faza kuhanja;
unutarnja rasvjeta;
brtva za međusobno zaključavanje.

Pogledaj OVDJE ostatak naše ponude – ekonomičnih pećnica.

Otkrijte tajne konvekcijske pećnice.
Ako planirate zamijeniti pećnicu, vjerojatno ste otkrili konvekcijske peći.
Iako konvekcijska peć može koštati malo više, ona može pružiti fantastične prednosti svim zagriženim kuharima ili pekarima.
Dakle, ovdje ćemo istražiti konvekcijske peći koje mogu biti prava opcija za vašu kuhinju.

Osnove konvekcije

Izraz “konvekcija” može vas vratiti natrag u vaš prirodnjački predmet u srednjoj školi. Neka vas ovo ne obeshrabri, jer su osnovni principi konvekcijskih peći zapravo vrlo jednostavni. Za razliku od uobičajene pećnice, konvekcijski modeli imaju ventilator i ispušni sustav, omogućujući upuhivanje vrućeg zraka oko šupljine pećnice oko vaše hrane prije nego što se odzrači. Kako topli zrak okružuje vašu hranu, potiče brže i ravnomjernije kuhanje.

Prednosti konvekcijskih peći

Brojni su razlozi zašto su konvekcijske peći postale popularna opcija za upotrebu. Najočitiji je razlog taj što omogućuju brže kuhanje.
Vrući zrak koji cirkulira ubrzava vrijeme kuhanja, što ove peći čini izvrsnom opcijom za restoransku upotrebu.

Konvekcijske peći također omogućuju ravnomjernije kuhanje. Ovo je izvrsna značajka za bilo koju vrstu kuhanja, ali posebno je korisno za pečenje.

Konvekcija također potiče ravnomjerno i lijepo posmeđivanje. Redovite pećnice mogu stvoriti vlažnu atmosferu jer se vlaga zadržava unutar šupljine pećnice.

Konvekcijske peći proizvode suhu toplinu, pa se šećeri brže karameliziraju kako bi započeli stvaranje smeđe boje ali i hrskavosti.

Budući da se vaša hrana brže kuha, energiju možete uštedjeti i pomoću konvekcijske pećnice.
Uobičajene pećnice obično troše više energije za postizanje i održavanje željene temperature.

Konvekcijske pećnice cirkuliraju zagrijani zrak, što omogućuje lakše i učinkovitije održavanje temperature.

Bez obzira uživate li u pečenju pita, kolačića, kolača ili peciva ili jednostavno volite pripremiti izvrstan obrok, konvekcijska pećnica može pružiti najbolju opciju za vašu kuhinju.