Opis
Cijedilo soka Orange Press-32L/h – OPIS PROIZVODA :
Ovaj električni sokovnik za naranče omogućuje vam brzu i jednostavnu pripremu obilja svježe iscijeđenog soka. To je profesionalni aparat koji je prednost u svakom restoranu, kafiću, kantini ili drugom ugostiteljskom objektu.
Pogodan je za čaše ili boce visine do 19 cm, koje se lako uklapaju ispod izljeva. Sokovnik se jednostavno koristi, uključite uređaj i ručno gurnite polovice citrusa na glavu sokovnika. Sok se skuplja u plastičnoj posudi za prikupljanje koja ima izljev za jednostavno točenje. Ovaj model također je opremljen zaštitom od špricanja kako bi se spriječilo prolijevanje.
Snažan, ali tih motor s 1800 okretaja u minuti osigurava da možete brzo i jednostavno iscijediti 32 litre soka svaki sat. Sokovnik ne samo da ima glavu sokovnika za naranče, već dolazi i s glavama sokovnika za limete i grejpfrut. Praktična posuda za kapanje održava rad s ovim kuhinjskim aparatom čistim i urednim.
Zahvaljujući kućištu otpornom na koroziju i ogrebotine, ovaj profesionalni sokovnik jednostavan je za čišćenje. Za brisanje vanjske strane potrebna vam je samo vlažna krpa s blagim deterdžentom. Labavi dijelovi, poput filtera i posude za kapanje, mogu se ukloniti i oprati u perilici posuđa.
Vrlo tihi stroj
Vodootporni gumbi
Dijelovi se mogu prati u perilici posuđa
Kompaktan i jednostavan za premještanje
Dolazi s tri glave sokovnika
Cijedilo soka Orange Press-32L/h – TEHNIČKE ZNAČAJKE
Neto težina: 5,5 kg
Kapacitet proizvodnje soka : 32 l/h
Dimenzije : 210 x 318 x 412 mm
Brzina: 1800 okretaja u minuti
Priključni napon 230 V / 50 Hz
Snaga elektromotora 180 W
Isti stroj BEZ POTISNE RUČKE poglej ovdje !!!
Pogledaj OVDJE i ostale strojeve za uporabu u kafe baru iz ponude FIMAR.
ZAŠTO NABAVITI STROJ ZA CIJEĐENJE SOKA ?
Električni sokovi i kafe baro – popularnom kafiću su zaista nužno potrebni. Ovi strojevi pomažu u se klasično malom i nekomotnom radnom prostoru, možete obaviti mnogo posla, brzo, kvalitetno i oduševiti gosta.
Sok od naranče uvijek u jutro ide dobro, tu je i vitrina za kroasane, tu je i toster za tostove.
Dakle izmjerite svoj raspoloživi radni prostor i isplanirajte što bi sve mogli ponuditi i povećati prihode ali i interes gostiju – da se vraćaju kod Vas.
Sve strojeve morate izabrati tako da se lako mogu oprati da su dimenzijski takvi da ne smetaju u radnom prostoru. Rađe odaberiti manje ali snažne strojeve koji lako postižu temperaturu.