Select Page

Boca za izradu šlaga

35,00 43,00  (+PDV)

  • ROK DOSTAVE  od 2 do 20 dana.
  • DOSTAVA Organizirana do kupca !!!

 

Opis

BOCA ZA IZRADU ŠLAGA

Aluminijska glava i bijeli premaz
aluminijska boca.
S 3 različite mlaznice, držač punjača kao
kao i četka za čišćenje.
Nije prikladno za pikant umake.
Za rad je potrebana plin kapsula (N₂O),
koje nisu uključene u cijenu i treba ih odvojeno naručiti OVDJE !!!

U ponudi su tri modela boca za izradu šlaga
koji su izrađeni od aluminijskog lima BIJELE boje !!!
Model zapremine 0,95 litara dim. ø95x(H)320
Model zapremine 0,50 litara dim. ø80x(H)260
Model zapremine 0,25 litara dim. ø80x(H)200

Naša ponuda je orjentirana na brend HENDI koji je pouzdan isporučitelj kvalitetnih artikala za HORECA sektor.Ove boce se mogu koristiti i u domaćinstvu.

Ovaj dozator dolazi s tri ukrasna vrha za prekrasan šlag. Pogodno za kućnu i komercijalnu upotrebu, koristi se u koktel barovima također – svugdje gdje se serviraju slastice i kava,

Napravite vrhunski šlag, lakše nego ikad prije, sve jednim pritiskom na gumb, uz ovaj HENDI dozator za šlag. Jednostavno dodajte svježe vrhnje za šlag, šećer u prahu po ukusu, umetnite kapsulu, protresite bocu tridesetak sekundi i uživajte u ukusnom, svježem šlagu.

Pahuljasti šlag izdržat će do dva tjedna u hladnjaku bez upotrebe konzervansa ili stabilizatora. Dozator za šlag s dušikovim oksidom koristi punjače za šlag od 8 g za rad.

SupremeWhip PRO dozator kreme od nehrđajućeg čelika – 1L
SupremeWhip PRO dozator kreme od 1000 ml, kompatibilan sa svim markama punjača za kremu. Ovaj dozator dolazi s tri SS ukrasna vrha za prekrasan šlag. Pogodno za kućnu i komercijalnu upotrebu i koristi se u koktel barovima.

Napravite vrhunski šlag,

deserte i umake brže i lakše nego ikad prije, sve jednim pritiskom na gumb, uz ovaj SupremeWhip PRO dozator za šlag. Jednostavno dodajte svježe vrhnje za šlag, šećer u prahu po ukusu, umetnite punjače, protresite dozator trideset sekundi i uživajte u ukusnom, svježem šlagu. Pahuljasti šlag izdržat će do dva tjedna u hladnjaku bez upotrebe konzervansa ili stabilizatora. Dozator za šlag s dušikovim oksidom koristi punjače za šlag od 8 g za rad, a uključena su i tri savjeta za ukrašavanje.

 

Dodatne informacije

Odaberi bocu po VELIČINI

588031 0,25 litara, 588369 0,50 litara, 588376 0,95 litara