Hlađeni stol - priprema salate

Prikazuje se 7 rezultata

Hlađeni stol priprema salate – u modernoj prehrani salate postaju,nerjetko i GLAVNO jelo.Hlađeni stol je rješenje.

Ovi stolovi su izrađeni od INOX čeličnog lima Aisi 304 ili 201.Treba im pridodati bar 1 koritni sudoper.

Također SET dasaka za rezanje i naoštrene noževe te kantu za otpad.Mnogi restorateri sve češće posežu za ELIMINATORIMA za otpad.

Pogotovu kada se radi o organskom otpadu – onom koji ostaje nakon pripreme hrane.

Temeljna značajka je izvršiti GRUBU ali također i FINU pripremu.

Radno-procesna zadaća ovih stolova je pripremiti dnevnu količinu namirnica DANAS za SUTRA i biti u STAND BY-u  –   i u niučem zakazati.

Dakle “prebrati” kupljene namirnice odvojiti trulo od svježeg – oprati artikle uzeti stroj za REZANJE  ili  MLJEVENJE te napuniti GN posude.

Ako se Vaš restoranski posao bazira i na velikom izboru salata u raznim kombinacijama – onda Vaša saladeta mora biti bar 1,5 m duljine.

Hlađeni  stol priprema salate – je zaista ono BEZ ČEGA SE NE MOŽE !!!

WhatsApp WhatsApp