Hlađeni stol - priprema ribe

Prikazuje se 16 rezultata

Hlađeni stol – priprema ribe – u modernoj prehrani riba i plodovi mora su atraktivni obroci.Hlađeni stol je rješenje.

Ovi stolovi su izrađeni od INOX čeličnog lima Aisi 304 ili 201.Treba im pridodati bar 1 koritni sudoper.

Najbolje da je  sudoper integriran u stol-i da ima nožno pogonjenu slavinu.

Također SET dasaka za rezanje i naoštrene noževe te kantu za otpad.Mnogi restorateri sve češće posežu za ELIMINATORIMA za otpad.

Pogotovu kada se radi o organskom otpadu – onom koji ostaje nakon pripreme hrane.

Temeljna značajka je izvršiti GRUBU ali također i FINU pripremu.

Radno-procesna zadaća ovih stolova je pripremiti dnevnu količinu namirnica DANAS za SUTRA i biti u STAND BY-u – i u niučem zakazati.

Dakle očistiti ribu,oprati školjke,sasjeckati lignjuna – uzeti stroj za REZANJE ili MLJEVENJE te napuniti GN posude.

Ako se Vaš restoranski posao bazira i na velikom izboru  morskih salata u raznim kombinacijama – onda Vaša saladeta mora biti bar 1,5 m duljine.

Hlađeni stol priprema ribe – je zaista ono BEZ ČEGA SE NE MOŽE !!!

WhatsApp WhatsApp