Hlađeni stol - priprema ribe
Prikazuje se svih 16 rezultata
-
Hlađeni radni stol za pripremu ribe 2v
1.949,70 € (+PDV) -
Hlađeni radni stol za pripremu ribe 3v
2.175,33 € (+PDV) -
Hlađeni radni stol za pripremu ribe 4v
2.732,76 € (+PDV) -
Ledomat za ljuskasti led Model MF 60
1.498,44 € (+PDV) -
Ledomat za ljuskasti led Model MF 100
1.724,07 € (+PDV) -
Ledomat za ljuskasti led Model MF 150
1.976,24 € (+PDV) -
Ledomat za ljuskasti led Model MF 280
2.803,11 € (+PDV) -
Ledomat za ljuskasti led Model MF 510
3.434,87 € (+PDV) -
Ledomat za ljuskasti led Model MF 1000
6.900,26 € (+PDV) -
DEPOZIT za ostavu proizvedenog leda
808,28 € – 1.060,46 € (+PDV) -
Modularni LEDOMAT Neutro Italija MCG M132
1.644,44 € – 1.661,43 € (+PDV) -
Modularni LEDOMAT Neutro Italija MCG M192
1.843,50 € – 1.860,57 € (+PDV) -
Modularni LEDOMAT Neutro Italija MCG M302
2.082,48 € – 2.099,55 € (+PDV) -
Modularni LEDOMAT Neutro Italija MCG M402
2.611,63 € – 2.628,70 € (+PDV) -
Modularni LEDOMAT Neutro Italija MCG M502
3.214,75 € – 3.237,51 € (+PDV) -
DEPOZITI za pričuvu leda za MODULARNE ledomate
597,43 € – 1.371,25 € (+PDV)
Hlađeni stol – priprema ribe – u modernoj prehrani riba i plodovi mora su atraktivni obroci.Hlađeni stol je rješenje.
Ovi stolovi su izrađeni od INOX čeličnog lima Aisi 304 ili 201.Treba im pridodati bar 1 koritni sudoper.
Najbolje da je sudoper integriran u stol-i da ima nožno pogonjenu slavinu.
Također SET dasaka za rezanje i naoštrene noževe te kantu za otpad.Mnogi restorateri sve češće posežu za ELIMINATORIMA za otpad.
Pogotovu kada se radi o organskom otpadu – onom koji ostaje nakon pripreme hrane.
Temeljna značajka je izvršiti GRUBU ali također i FINU pripremu.
Radno-procesna zadaća ovih stolova je pripremiti dnevnu količinu namirnica DANAS za SUTRA i biti u STAND BY-u – i u niučem zakazati.
Dakle očistiti ribu,oprati školjke,sasjeckati lignjuna – uzeti stroj za REZANJE ili MLJEVENJE te napuniti GN posude.
Ako se Vaš restoranski posao bazira i na velikom izboru morskih salata u raznim kombinacijama – onda Vaša saladeta mora biti bar 1,5 m duljine.
Hlađeni stol priprema ribe – je zaista ono BEZ ČEGA SE NE MOŽE !!!