Hlađeni stol - priprema mesa

Prikazuje se 3 rezultata

Hlađeni stol – priprema mesa – najtraženiji menu u našim restićima su mesne prerađevine – roštiljani odresci i mnoge mesne kreacije.

Ovi stolovi su izrađeni od INOX čeličnog lima Aisi 304 ili 201.Treba im pridodati bar 1 koritni sudoper.

Najbolje da je  sudoper integriran u stol-i da ima nožno pogonjenu slavinu.

Također SET dasaka za rezanje i naoštrene noževe te kantu za otpad.Mnogi restorateri sve češće posežu za ELIMINATORIMA za otpad.

Pogotovu kada se radi o organskom otpadu – onom koji ostaje nakon pripreme mesa.

Temeljna značajka je izvršiti GRUBU ali također i FINU pripremu mesa.

Radno-procesna zadaća ovih stolova je pripremiti dnevnu količinu namirnica DANAS za SUTRA i biti u STAND BY-u – i u niučem zakazati.

Dakle tranširati meso “istući” ga batom.. – uzeti stroj za REZANJE ili MLJEVENJE te napuniti GN posude.

Ako se Vaš restoranski posao bazira i na velikom izboru  mesnih tanjura u raznim kombinacijama – onda Vaš stol mora biti prilično dug.

Hlađeni stol – priprema mesa – je zaista ono BEZ ČEGA SE NE MOŽE !!!

WhatsApp WhatsApp