Select Page

Sushi noževi- profesionalna kolekcija

Prikazuje se svih 9 rezultata

https://mastercatering.hr/wp-content/uploads/2020/04/Đumbir-MASTER-catering-GASTRO.jpg

Sushi noževi- profesionalna kolekcija – specijalni japanski noževi jednostrano naoštreni osmišljeni za izvrsne i precizne rezove prvenstveno ribe.

Odličan izbor za pripremu sushija i povrća noževi izrađeni od VIŠESLOJNE legure. Molibdena / Vanadiuma i INOX čelika.

Sushi noževi- profesionalna kolekcija noževi s izvrsno održavanim rubom i oštrinom oštrice,  uz protukliznu i otpornu  DRVENU ručku.

Drvena račka je unovije vrijeme zamjenjena plastičnom ručkom ali ne bilo kakvom plastikom – DUPONTOVA plastična ručka !!!

Također su prisutne i metalne ručke u monoodljevku s oštricom.

Oštrice su naoštrene tradicionalnom Japanskom metodom  JEDNOSTRANA KOSINA za poboljšanje oštrine i odlično držanje pravca rezanja..

JEDNOSTRANI RUB je mnogo tanji od dvostranog ruba !!! Ovaj tanji RUB JE puno oštriji- stoga podobniji za obradu MEKANOG mesa ribe.

Koristeći ove noževe izbjeći će se oštećenja osjetljive teksture sirove ribe i neće se uništiti svježinu.

Tanji rub je lomljiviji od ruba na zapadnim noževima.

Ne koristite ove noževe za rezanje bilo čega čvrstog, poput riblje kosti. Zbog
posebnosti ovih noževa preporučujemo samo ručno oštrenje.

Nakon oštrenja – oštricu odmah temeljito operite i osušite – sve činite vlažnom i potom suhom krpom.

Pedantno i smireno – kao japanezi.