Indukcija-suvremeno kuhanje je naš prijedlog da razmislite o uvođenju novih i suvremenih metoda kuhanja u Vašoj kuhinji.

Hrana pripremljena na indukciji je DEFINITIVNO kvaliteta više .Indukcija je doista tehnološki iskorak u pripremi hrane i kvaliteti koju nudite u svojem objektu.Opravdano je ponoviti da je INDUKCIJA-SUVREMENO KUHANJE koje Vas čini poznatim kod klijentele.

Kako radi indukcija iliti što je to INDUKCIJA-SUVREMENO KUHANJE.

Najmanje dva desetljeća, indukcijsko kuhanje koristi se u ugostiteljskom sektoru, uHRVATSKOJ je ova tehnologija novija, GOTOVO DA JE NEMA.

U čemu je problem ? U Hrvatskoj postoje mnogi PRODAVAČI ugostiteljske opreme koji također neznaju što je INDUKCIJA.

Posebno su problematični oni “stručnjaci” koji prodaju opremu iz Turske – ta oprema nije lose kvalitete ali Turci vrlo rijetko proizvode INDUKCIJSKA KUHALA .

Indukcija je elektromagnetski fenomen koji stvara toplinu. Pod staklokeramičkom pločom nalaze se zavojnice koje sadrže bakreni filament.

Prolazak energije kroz filamente oslobađa toplinu koja na taj način omogućava kuhanje hrane. To je drugačiji način stvaranja topline i nema što zavidjeti drugim tradicionalnijim metodama.

Metodama kao što su plin ili električna energija. Stoga je indukcija – suvremeno kuhanje,izvrsno rješenje za profesionalnu kuhinju.

Sve prednosti indukcijske ploče za kuhanje

Prednosti koje proizlaze iz upotrebe ove tehnologije su bezbrojne.

Prednosti indukcijskog kuhanja su sigurnost, čistoća i postupno zagrijavanje. Indukcijska ploča za kuhanje je stvarno sigurna, budući da nema otvorenog plamena nema rizika od nepredviđenih događaja. Površina se također vrlo lako čisti, jer je potpuno glatka i nema utora koji mogu zadržati ostatke: samo obrišite vlažnom krpom.

Toplinska difuzija je postupna i to omogućuje dobivanje delikatnog i brzog kuhanja.

Uz indukcijsku ploču za kuhanje, čak i najosjetljiviji sastojak se kuha savršeno bez traumatskog mijenjanja, što je ponekad teško postići s plinskim štednjakom.

Uzmite npr INDUKCIJSKI ROŠTILJ I klasični PLINSKI ROŠTILJ  –  razlika je KATASTROFALNO na štetu klasične “ ćadžare “…. Međutim kako kaže ona stara hrvatska DE GUSTIBUS NON DISPUTADUM….!?!? JE.

Postoje renomirani proizvođači ove izuzetne tehnologije ZANUSSI PROFESSIONAL je sigurno u samom vrhu.

Indukcija je također idealna za najdelikatniju hranu

Uz indukcijsku ploču, hrana je sigurna: ne postoji mogućnost da ova vrsta kuhanja pokvari ili promijeni sastojke.

Postoje neke vrste vrlo delikatnih namirnica koje, ako su izložene previše izravnoj toplini, mogu biti podložne promjenama.

S ovom hranom morate posvetiti mnogo pozornosti, osobito ako koristite klasično kuhanje na plin. Indukcijsko kuhanje u tom smislu je savršeno, jer stvara toplinu koja se postupno širi.

Ovom metodom omogućavate da se osjetljiva hrana ili one koje zahtijevaju dugotrajno kuhanje postupno termiziraju.

Možete koristiti PODOBNE POSUDE za kuhanje na indukciji.

Najvažnije je da ta hrana ne gubi na svojem okusu,ne gubi sastojke hranjivost, ostaje nepromijenjena u smislu okusa, dosljednosti I prepoznatljivosti

WhatsApp WhatsApp