Select Page

Termometar za meso i ribu Cooper123

14,00  (+PDV)

  • TVORNIČKO JAMSTVO !!!
  • ROK DOBAVE od 2 do 20 dana
  • DOSTAVA DO KUPCA ORGANIZIRANA !!!

Za cijenu pošaljite upit na info@mastercatering.hr

Opis

Termometar za meso i ribu Cooper123

Preporuča se koristiti za provjeru točne temperature nakon kuhanja svih vrsta mesa, ribe i piletine.
Značajke
Struktura od nehrđajućeg čelika.
.
Podijelite različite temperaturne raspone kako biste zadovoljili različite potrebe kontrole najčešće kuhanog/pečenog mesa.

Termometar za meso i ribu Cooper123 – TEHNIČKI PODATCI :

  • Temperatura od +54 °C do +85 °C
  • Gradacija mjerenja 1°C
  • Dimenzije termometra ø25×70 mm

Pogledaj OVDJE ostatak ponude za termometre

Koji je najbolji termometar za meso?
Kada je u pitanju kuhanje mesa, želite koristiti jednu od sljedećih vrsta termometara:

– Bimetalni termometri
– Termometar/vilica

Također možete uložiti u posebne termometre za pečenje mesa koji također prikazuju unutarnje temperature kuhanog mesa.
Koriste li profesionalni kuhari termometre za meso?

Naravno da KORISTE !
To je zato što nedovoljno kuhano ili pogrešno kuhano meso još uvijek može ugostiti štetne bakterije, kao što su E.coli, salmonela i yersinia, koje mogu imati katastrofalne i povremeno fatalne nuspojave na goste koji ga konzumiraju.

Iako su kuhari obučeni da uočavaju golim okom kada je meso kuhano, oni također koriste termometar za meso kao dodatnu sigurnost prije posluživanja hrane.

Ovaj termometar za meso ima veliki brojčanik Ø60 mm sa šiljatom sondom od nehrđajućeg čelika Ø5 x 70 mm. Termometar pokazuje temperaturu u rasponu od 20 do 100°C u podjelama od 1 ili 2°C i pruža ekonomično i pouzdano sredstvo za osiguranje pravilnog i sigurnog kuhanja vašeg mesa i pečenja.

Za precizno mjerenje temperature umetnite stabljiku termometra u najdeblji dio mesa ili peradi. Brojčanik sadrži oznake u boji za govedinu, janjetinu, svinjetinu i perad za brzo i jednostavno čitanje.