Select Page

RATIONAL AG iCombiPro XS 10×1/1 E

11.090,00  (+PDV)

  • JAMSTVO 24 mj.
  • ROK DOBAVE cca 30 dana od narudžbe !!!
  • DOSTAVA DO KUPCA GRATIS  !!!
  • PUŠTANJE U POGON PLAĆA KUPAC !!!

Opis

RATIONAL AG iCombiPro XS 10×1/1 E – TEHNIČKI PODATCI :

ELEKTRIČNA parnokonvekcijska peć
Gastronorm Kapacitet 10 x 1/1 GN  ili 20 x 1/2 GN
Učinak po danu 80-150 OBROKA
Materijal izrade INOX čelik aisi 304
Snaga 18,9 kW
Napon 400V
Dimenzija 850 x 842 x 1014 mm

RATIONAL AG iCombiPro XS 10×1/1 E – OPIS :

Nova linija parnokonvekcijskih pećnica RATIONAL pod nazivom iCombi PRO podrazumjeva susret sa strojem najvišeg tehnološkog stupnja razvoja, trenutno na tržištu, a to su ove značajke :

iDensityControl

iDensityControl je inteligentni sustav upravljanja klimom u iCombi Pro. Zahvaljujući interakciji senzora, visokoučinkovitog sustava grijanja i generatora žive pare, kao i njegovog aktivnog odvlaživanja, prava klima u komori za kuhanje uvijek je dostupna. Inteligentna turbulencija zraka osigurava najbolji mogući unos energije u hranu. Time se osigurava iznimna produktivnost uz visoku kvalitetu hrane, ujednačenost i minimalnu potrošnju energije.

iCookingSuite

iCookingSuite je kuharska inteligencija u iCombi Pro. U početku, korisnik odabire način kuhanja između 7 načina rada i/ili 4 načina kuhanja koji odgovara hrani. Željeni rezultat kuhanja također određuje korisnik, a jedinica predlaže prilagodbe stupnja pečenja i kuhanja. Inteligentni senzori prepoznaju veličinu, količinu i stanje hrane. Ovisno o tijeku kuhanja, svi važni parametri kuhanja kao što su temperatura, klima u komori za kuhanje, brzina zraka i vrijeme kuhanja vrlo brzo se prilagođavaju u sekundama. Željeni rezultat postiže se najboljom mogućom kvalitetom i u najkraćem mogućem roku. Po želji možete prekinuti proces kuhanja i prilagoditi rezultat kuhanja. Korisnik se u bilo kojem trenutku može prebaciti na iProductionManager ili ručni način rada. Uz iCookingSuite, vrijeme, sirovi proizvodi i energija mogu se lako uštedjeti i bez dodatnog napora kontrole, uz standardiziranu kvalitetu hrane.

iProductionManager

iProductionManager organizira proizvodni proces inteligentno i fleksibilno. To uključuje koji se proizvodi mogu kuhati zajedno na različitim umetcima, optimalan redoslijed jela i praćenje puta kuhanja. iProductionManager podržava vas s informacijama o umetanju ili uklanjanju posuđa. Ovisno o procesu kuhanja, ulaznice se mogu postaviti bilo gdje ili se mogu uskladiti s određenim ciljanim vremenom. iProductionManager u skladu s tim raspoređuje slijed hrane i automatski postavlja ispravne postavke. Korisnik odlučuje hoće li se hrana kuhati na energetski ili vremenski optimiziran način. Jednostavne aktivnosti nadzora više nisu potrebne, a radno vrijeme i energija se štede

iCareSystem

iCareSystem je inteligentni sustav za čišćenje i uklanjanje kamenca u iCombi Pro XS 6-2/3. Prepoznaje trenutni stupanj prljavštine i kalcifikacije te predlaže idealnu razinu čišćenja i kemijske količine iz 9 programa čišćenja. Brzo međučišćenje čisti iCombi Pro XS 6-2/3 za manje od 30 minuta. Svi programi čišćenja također mogu raditi bez nadzora preko noći. Uz nisku potrošnju proizvoda za njegu bez fosfata, vode i energije, iCareSystem je posebno ekonomičan i ekološki prihvatljiv. To održava iCombi Pro higijenski čistim bez ikakvog ručnog rada i uz minimalne troškove.

Pogledaj ovdje sve modele parnokonvekcijskih pećnica dostupnih iz programa RATIONAL