Select Page

Preklopni pekač MX 02 RR-RED

290,00  (+PDV)

  • JAMSTVO 12 mjeseci
  • ROK DOSTVE O D M A H !!!
  • DOSTAVA DO KUPCA ORGANIZIRANA !!! 

Opis

Preklopni pekač MX 02 RR-RED –  OPIS PROIZVODA :
Donja ploča: REBRASTA ukupne površine 475х230×20 mm
Gornja ploča REBRASTA površina svake ploče 215х215×20 mm
Termostatsko podešavanje topline
Termostat spojen sa svjetlosnim signalom
Napon 220/1/50 Hz
Snaga grijača 1800 W
Dim. 400 x 370 x 210/500 mm
1 žičana četka za struganje gareža se isporučuje GRATIS !!!

Preklopni pekač MX 02 RR-RED – TEHNIČKI OPIS PROIZVODA :
NAPON 220/1/50 Hz
SNAGA grijača ukupno 1800 W
Napon 220/1/50 Hz/400/3
Snaga grijača 2 X 1800 W

Regulacijski prekidač
Dimenzija preko svega 570х370х210 mm.

Pogledaj ovdje našu ukupnu ponudu prelopnih brzih grill tostera.

ŠTO JE KONTAKTNI GRILL?

Komercijalni kontaktni roštilj (koji se obično naziva preklopni brzi pekač ili gril toster) moćan je profesionalni uređaj koji koristi kombinaciju grijanih ploča i pritiska za brzo kuhanje hrane.
Dostupni u verzijama s jednom ili dvostrukom pločom, ovo su vrlo svestrani strojevi i savršeni su za upotrebu u restoranima, za ponijeti, kioscima, kafićima i još mnogo toga.

OBJAŠNJENJE KONTAKTNIH GRILL PLOČA

Rebrasti kontaktni roštilj
Kontaktni roštilji rade pomoću snažnih elemenata za zagrijavanje ploča za kuhanje.
Kao takav, svaka različita vrsta tanjura ima različita svojstva kuhanja, što dovodi do jedinstvenih krajnjih rezultata.

Kontaktni roštilji s ravnim pločama maksimiziraju područje kuhanja. Kako je veći dio ploče za kuhanje u kontaktu s hranom, toplina se brzo distribuira, što dovodi do bržeg kuhanja.
Kontaktni roštilji s rebrastim pločama imaju dvije glavne prednosti. Prvo, kanali između utora pomažu u uklanjanju masnoća i masnoća iz hrane, što dovodi do zdravijeg jela. Drugo, budući da samo dio ploče za kuhanje dodiruje hranu, ostavljene su atraktivne linije “brandinga”, dodajući vrijednost odrescima, ražnjićima i paninima.
Mješoviti kontaktni roštilji nude kombinaciju ova dva. “Mješovita ploča” obično se odnosi na ravnu donju ploču i rebrastu gornju ploču. To dovodi do brzog kuhanja i atraktivnih linija brendiranja. Međutim, markiranje se obično primjenjuje samo na vrh hrane. Neki veći kontaktni roštilji imaju ravne i rebraste donje ploče za maksimalnu svestranost kuhanja.