Select Page

Stolna kruhoreznica za rezanje kruha

1.980,00  (+PDV)

  • JAMSTVO 12 mj.
  • ROK DOSTAVE  O D M A H  !!! 
  • DOSTAVA DO KUPCA ORGANIZIRANA !!!
  • RABAT moguć do 10 !!!
SKU: N/A Kategorija:

Opis

Stolna kruhoreznica za rezanje kruha

Tehničke značajke :
– Snaga motora: 0,37 kw
– Napon priključka 220/1/50 Hz
– Dužina kruha: 480 mm
– Debljina kruha: 100 mm,130 mm, 160 mm
– Debljina kriške: po izboru može se izabrati 3 dimenzije debljine 10/13/ i 16 cm.
– Žičane opruge za rezanje
– Nož od nehrđajućeg čelika.
– Dimenzije rezalice 733x643x682 mm

Pogledaj OVDJE i ostale strojeve za procersnu obradu i pripremu namirnica.
Pogledaj OVDJE i ostale strojeve za rezanje kruha.

Stolna kruhoreznica za rezanje kruha uključuje kompaktne counter-top modele pogodne za industrijsku upotrebu i za laboratorije.
Vrhunske performanse i točnost rezanja osigurani su u svakom modelu, uz poštivanje najnovijih europskih sigurnosnih standarda.
Kruhoreznice iz ponude MASTER CATERING također znači – pouzdanost, čistoću i kompaktne veličine, nisku razinu buke i potpunu ergonomiju.
Dizajn i INOX izvedba, kao i njihov privlačan izgled, čine integraciju ove kruhoreznice lakšom u bilo kojoj trgovini ili maloprodaji u supermarketima.

Kada kupujete novu ili rabljenu pekarsku opremu, želite biti sigurni da znate sve bitne detalje opreme.
Bez obzira radite li u restoranu menzi, pekarnici, u supermarketu ili imate trgovinu kruhom, vaša je rezačica kruha važan dio pekarske opreme – uključujući njezine pile.
Na Vašoj kruhoreznici moraju se moći mijenjati pilice za rezanje.

Upoznavanje sa zamjenskim oštricama rezača na vašoj rezačici kruha ne samo da će vaše rezove držati “iznad ostalih”, već će smanjiti i otpad proizvoda.
Jedan od načina održavanja rezača kruha je redovito mijenjanje oštrica rezača.
Možete zaključiti ugovor o preventivnom održavanju i servis pekarske opreme i imati raspored održavanja, kako bi stroj za rezanje kruha bio najučinkovitiji.

Omogućit ćemo Vam periodički nadzor i upućivati na eventualne probleme – ali i na otklon istih. Predlažrmo OVDJE pogledati stroj za pakiranje narezanog kruha.

KAKO ČESTO MIJENJATI OŠTRICU NA STROJU ?

Narezani kruhovi (po danu) /  Predložena učestalost zamjene oštrice

  • 1 – 50 1 promjena oštrice godišnje
  • 50 – 100 2 puta godišnje
  • 100 – 150 3 puta godišnje
  • 150 – 200 4 puta godišnje
  • 200 – 500 5 puta godišnje
  • Više od 500 6 puta godišnje

Ovaj model KRUHOREZNICE – ISPORUČUJE SE SAMO PO PRETHODNO PROVJERNOJ DOBAVLJIVOSTI 

PRIJE KUPOVINE PROVJERITE DOBAVLJIVOST PROIZVODA – OBVEZNO !!!

Dodatne informacije

Odaberi DEBLJINU FETE kruha

10cm, 13cm, 16cm