Opis
Gastro posude INOX McG GN 2/4
Gastro posude INOX McG GN 2/4
Izrađene su od INOX čelika aisi 304
što ih čini vrlo uporabnim za kuhanje, izlaganje,
distribuciju i transport hrane.
Ove gastro posude INOX McG GN 2/4 su tlocrtne površine
u veličini 325×265 mm DEBLJINA LIMA = 0,7 MM,
a dubina im varira u rasponu :
GP 2/4-20 20 mm
GP 2/4-40 40 mm
GP 2/4-65 65 mm 3,8
GP 2/4-100 100 mm 6,0
GP 2/4-150 150 mm 9,0
Pogledaj ovdje PERFORIRANE GN posude iz naše ponude. Također GN posude od PORCULANA koje su idealne i estetski prilagođene za BUFFET stol.
Gastro posude su doista pravo remek djelo industrijske proizvodnje ugostiteljskog posuđa. Temeljna im je prednost materijal izrade a to je INOX čelični lim AISI 304.
Također je fantastično što u istim posudama skuhanu hranu možete dati u TEMPERATURNI ŠOKER, a potom u rashladni režim.
Možete hranu izložiti u SELF SERVIS liniji kao i u onoj u BUFFET posluzi u INTEGRALNIM stolovima.
RAZMIŠLJAJMO SKUPA :
Komercijalna kuhinja sastoji se od svih vrsta opreme i aparata. Manji predmeti u kuhinji se uglavnom zanemaruju za veće strojeve poput hladnjaka ili štednjaka koji se koriste u ugostiteljskom prostoru.
Međutim, ovi relativno manji predmeti također igraju ključnu ulogu u nesmetanom radu kuhinje i imaju značajnu važnost.
Jedan od takvih primjera su komercijalne GN posude.
Nemoguće je razmišljati o vođenju komercijalne kuhinje i ugostiteljskog objekta bez GN posuda i posuđa.
Svaka organizacija koja funkcionira u ovom sektoru zahtijeva hrpu ovih POSUDA, a ne jednu !!!
Svako mjesto za prodaju hrane jamči da je to ključan i standardni dio opreme.
Osim toga, vlasnik može zahtijevati i veće zalihe novih ladica i lonaca kako bi udovoljio kupcima kako posao raste.
Iako ti proizvodi nisu jako skupi, morate odlučiti o kupnji opsežne kolekcije.
Stoga morate prije kupnje proizvoda provjeriti nekoliko stvari.
Neke od ovih točaka navedene su u nastavku.
PRVO, trebamo ustanoviti koji KONVEKTOMAT koristite, tj. koliki on ima kapacitet posuda
Potom trebamo vidjeti što i koliko želite kuhati.
Kad kažemo KOLIKO, misli se na broj ljudi koji će jesti u jednom PUNOM KAPACITETU.
Ako je maksimalni broj korisnika obroka u jednom turnusu 120 obroka odjednom tada Vaš konvektomat ne može biti onaj sa 6 ladica, već onaj primjereniji… a tada možemo odrediti i koliki broj posuda trebate.
Ovdje je bitno znati kako se radi podjela – nazovite nas POMOĆIĆEMO VAM ….