Opis
Rezač povrća CUTTER BC3N Fimar
Struktura stroja od anodiziranog aluminija.
Odstranjiva posuda-lonac i eliptični noževi
Noževi napravljeni od nehrđajućeg čelika.
Transparentni gornji poklopac od poli karbonata.
ZAUSTAVNI sigurnosni prekidači na poklopcu i posudi-loncu.
Kapacitet posude-lonaca iznosi 3 litre.
Ovaj model je opremljen i isporučuje se s 1 nožem koji ima 2 oštrice.
Tehničke značajke za BC3N
Rezač povrća CUTTER BC3N Fimar
Kapacitet i dimenzije posude – 3 Lt. (ø 210x110V mm)
Napajanje 220/1/50 Hz
Snaga motora 370 W
Broj okretaja 750 rpm
Dimenzije stroja 520x320x620 mm
Pogledaj OVDJE i ostatak naše ponude i cjelokupnu FIMAR ponudu.
Rezačice povrća ili uvriježeno CUTTER je ručna ili električno pogonjena naprava – stroj za grubu i finu obradu povrća i voća u profi pogonu.
Namjerno kažemo u profi – jer uporaba ovih rezačica nije strogo povezana samo za UGOSTITELJSTVO, primjenu savjetujemo u OPG eima i u manjim kućnim pogonima.
Svakako su najsvrsishodniji u PROFESIONALNIM kuhinjama jer s njima možete SJECKATI, NARIBATI-USITNJAVATI, ZAMJESITI, PESTATI itd…
Sve ovo se može postići izmjenom noževa te izmjenom brzine vrtnje.
Brzina vrtnje ?? ZAŠTO JE BITNA.
Vrtnja može biti NISKA, SREDNJA i VISOKA… kada trebate nešto jako usitniti nije isto kao i kad trebate npr. zamijesiti tijesto za kruh ili za tjesteninu….
Ja osobno volim raditi s CUTTEROM tako da napravim PESTO kao nadjev, potom zamijesim tijesto za RAVIOLE i potom sa metalnim prstenom izrežem puni krug iz razvijenog tijesta.
Kroz sac a poche istisnem PESTO na tijesto, preklopim tijesto na pola te s vilicom ukrasim rub radi toga da ga zatvorim, kako bi sve to ubacio u vrelu vodu na kuhanje.
Dakle svaka, od mnoštva operacija, ima svoj nož i svoju preporučenu brzinu vrtnje. RADITI S CUTTEROM je pravo zadovoljstvo – što taj sve može….
Svakako preporučamo da razmotrite koji bi Vam sve alati trebali da biste uvijek i bez po muke radili svoj proizvod.
Rekli smo SAC A POCHE ali postoje i male ručne forme za tijesto, dekorativni PVC alati u raznim formama kojima možete povezati Vaše opracije.
Povezivanje gore rečenih operacija ide smjerom…REZANJE…FORMIRANJE…SERVIRANJE ili PAKIRANJE ovisno da li je konzumacija odmah ili spremate proizvod za kasnije.