Select Page

Čistač riblje ljuske – Ručni model

9,29  (+PDV)

OVAJ MODEL TRENUTNO NIJE DOSTUPAN !!!

  • JAMSTVO 12 mjeseci
  • ROK DOSTAVE 10 dana
  • DOSTAVA GRATIS !!!

 

 

Za cijenu pošaljite upit na info@mastercatering.hr

Kategorija:

Opis

Čistač riblje ljuske – Ručni model
Ručni odstranjivač ljuski s ribe.

PRIMJENA proizvoda čistač riblje ljuske – Ručni model
Ribarnica – Ribarice – Domaćinstvo
Svi tipovi ribe bez obzira na veličinu ljuske !

Ovaj proizvod se proizvodi od PVC  i INOX materijala. Lako se pere u toploj vodi i dobro podnosi deterdžente. Moguće ga je oprati u perilicama suđa.

Ako je cjelokupno izveden od INOX lima možete te ga i polirati u stroju za poliranje bešteka. Trtka MASTER CATERING nudi popriličan broj artikala za tretman ribe.

Naročito predlažemo POGLEDATI strojeve za eliminaciju organskog otpada. Kao i poneku informaciju o čišćenju ribe u industrijskim ambijentima

KOJIM REDOM obaviti čišćenje.

Riba koja ima ljuske, čisti se tako da se dobro opere pod mlazom vode. Ako je riba sluzava, može se preliti jestivim octom i tako se lakše očisti od ljusaka i sluzavosti. Riba se čisti od repa prema glavi (lakše se skidaju ljuske).

Za vađenje utrobe vrhom oštrog noža, rasporite ribu počevši od škrga prema repu. Poslije toga dobro isprati utrobu ribe.

Kako prepoznati svježu ribu?

Najlakše ćete prepoznati svježu ribu tako da prvo pogledate škrge ribe. Ako su škrge crvene boje, riba je svježa.Raširite škrge i pomirišite – RIBA MORA MIRISATI po friškini – svaki drugi miris je znak DA RIBA NIJE FRIŠKA.

Drugi znak svježine možete provjeriti tako da prstom stisnete ribu po leđnom mesu. Ako se meso odmah vrati u početno stanje, riba je svježa. Ako na mjestu ostane udubljenje od prsta ta riba nije svježa.

Preporuka, ako riba (cijela riba) nema škrge, nije sigurna za kupnju jer najvjerojatnije nije svježa.

Pogledajte oči ribe – ako su mutne, blijede – TAKVA RIBA  T A K O Đ E R  NIJE SVJEŽA.