Profesionalne kuhinjske drobilice

Prikazuje se 2 rezultata

Profesionalne kuhinjske drobilice – ugostiteljska oprema potrebna u kuhinji pri izradi kolača,mrvica kruha,štaub cukra i sl.

Ovaj uređaj se najčešće koristi za izradu krušnih mrvica,mljevenje papra i svega nečeg.

U slastičarskom pogonu za izradu štauba,za drobljenje oraha,lješnjaka,badema,kokosa…

Profesionalne kuhinjske drobilice mogu se pojaviti i kao KOMBINIRANI strojevi  tzv.MLJVIICE MESA/DROBILICE.

To je najniži stupanj spajanja 2 stroja u jednom tjelu – put k nastajanju multipraktik uređaja.

Ovaj je stroj preporučljiv zbog svojih manjih dimenzija i mogućnosti da se na malom prostoru obavi više faza izrade slijeda.

Ovi su uređaji izrađeni od robusnog materijala – a drobilica ima potisnu ručku za lakše i sigurno potiskanje.

Izmjenom valjkastih ribeža postiže se drobljenje do nafinijih praškastih promjera.Također i krupnijih promjera pogodnih za neke tipove paniranja.

Stroj opremljen inox posudom za prikljupanje mrvica i drobeža.Ovaj mali div se lako čisti jer je materijal izvedbe periv vodom.

Također ga se može tretirati i deterdžentima i lakše abrazivnim površinama teflon spžvama žičanim četkama.

WhatsApp WhatsApp