Opis
Električni valjak za rastezanje tijesta-dužina MTK42cm
DVA VALJKA – valjci nisu međusobno paralelni.
Stroj za razvaljanje tijesta za pizzu, kruh, piadinu, focacciu itd. Struktura u cijelosti od nehrđajućeg čelika AISI 304
– valjci od smole sigurne za hranu
– poluga za debljinu
podešavanje na obje skupine
– otvor valjka od 0,3 mm do max. 5,5 mm
– gornji valjci nagnuti (MTK32N-42N) ili paralelni (MTKP42N) za stvaranje različitih oblika.
Sustav sa sigurnosnim mikro uređajem nalazi se na gornjoj zaštiti poklopca valjcima i dopušta rad samo kad je poklopac zatvoren.
Električni valjak za rastezanje tijesta-dužina MTK42cm – TEHNIČKE ZNAČAJKE
- 2 valjka,dužina donjeg valjka 42 cm
- DEBLJINA valjanja od min. 0,3 – max. 5,5 mm
- PRIKLJUČNI NAPON 230 / 1 / 50 Hz
- SNAGA MOTORA 370 W
- DIM. 530 x 530 x 730 mm
Pogledaj ovdje sve električne valjke za rastezanje tijesta kao i izvorne podatke.
KAKO UBRZATI PROCES RADA U PIZZERIJI.
Povećanje proizvodnje čisto je tehnička činjenica
Nakon što su definirani ljudski i organizacijski čimbenici, razgovarajmo o onome što se doista pokazalo odlučnijim kada želite povećati proizvodnju pizza po satu: tehničku podršku koju nudi stroj za rolanje pizza i pećnica.
Postoji nekoliko tehnika za pripremu i razvaljanje pizze. Puristi nikada neće napustiti ručno, ali možemo pronaći i one koji to rade s VALJKOM i one koji umjesto toga iskorištavaju pogodnosti profesionalnog sušila za pizzu.
Ne postoji ispravna ili pogrešna metoda, postoje “operativne” sklonosti i prednosti koje samo neki mogu ponuditi u odnosu na druge.
Ručno razvlačenje klasična je metoda par excellence: uzmite pojedinačne štruce i vrhovima prstiju i dlanovima rasporedite tijesto i napustite vijenac.
Okretač pojednostavljuje rad, ali je zamorniji: rezultat je općenito tanja pizza.
Konačno, aparat za pizzu predstavlja profesionalni alat par excellence: ne smatraju ga mnogi tradicionalniji kuhari pizza, ali istina je da omogućuje znatnu uštedu vremena i truda, pružajući temeljnu pomoć u ubrzanju proizvodnje