Select Page

Nožni prekidač valjka za tijesto MTK-PSD

104,85  (+PDV)

JAMSTVO 12 mj.
ROK DOBAVE unutar 30 dana !!!
DOSTAVA DO KUPCA ORGANIZIRANA !!!

 

SKU: FI32N-3 Kategorija:

Opis

Nožni prekidač valjka za tijesto MTK-PSD
Prekidač je izrađen od otporne i tvrde plastične
mase te se može slobodno nagaziti nogom bez
bojazni od oštećenja ili lomova.
Dugački naponski kabel pruža pozicioniranje
prekidača na dovoljnoj i sigurnoj udaljenosti od
operatera .

DVA VALJKA – valjci nisu međusobno paralelni.

Stroj za razvaljanje tijesta za pizzu, kruh, piadinu, focacciu itd. Struktura u cijelosti od nehrđajućeg čelika AISI 304
– valjci od smole sigurne za hranu
– poluga za debljinu
podešavanje na obje skupine
– otvor valjka od 0,3 mm do max. 5,5 mm
– gornji valjci nagnuti (FI32N-42N) ili paralelni (FIP42N) za stvaranje različitih oblika.
Sustav sa sigurnosnim mikro uređajem nalazi se na gornjoj zaštiti poklopca valjcima i dopušta rad samo kad je poklopac zatvoren.

 

Nožni prekidač valjka za tijesto MTK-PSD – TEHNIČKE ZNAČAJKE

2 valjka,dužina donjeg valjka 32 cm

DEBLJINA valjanja od

PRIKLJUČNI NAPON  230 / 1 / 50 Hz

SNAGA MOTORA 370 W

DIM. 490 x 510 x 640 mm

Pogledaj ovdje sve električne valjke za rastezanje tijesta kao i izvorne podatke.

KAKO UBRZATI PROCES RADA U PIZZERIJI.

Povećanje proizvodnje čisto je tehnička činjenica
Nakon što su definirani ljudski i organizacijski čimbenici, razgovarajmo o onome što se doista pokazalo odlučnijim kada želite povećati proizvodnju pizza po satu: tehničku podršku koju nudi stroj za rolanje pizza i pećnica.

Postoji nekoliko tehnika za pripremu i razvaljanje pizze. Puristi nikada neće napustiti ručno, ali možemo pronaći i one koji to rade s VALJKOM i one koji umjesto toga iskorištavaju pogodnosti profesionalnog sušila za pizzu.
Ne postoji ispravna ili pogrešna metoda, postoje “operativne” sklonosti i prednosti koje samo neki mogu ponuditi u odnosu na druge.

Ručno razvlačenje klasična je metoda par excellence: uzmite pojedinačne štruce i vrhovima prstiju i dlanovima rasporedite tijesto i napustite vijenac.
Okretač pojednostavljuje rad, ali je zamorniji: rezultat je općenito tanja pizza.
Konačno, aparat za pizzu predstavlja profesionalni alat par excellence: ne smatraju ga mnogi tradicionalniji kuhari pizza, ali istina je da omogućuje znatnu uštedu vremena i truda, pružajući temeljnu pomoć u ubrzanju proizvodnje