Select Page

Hladnjak za ribu 400lit (-2+8°C)

Raspon cijena: od 1.490,00 € do 1.610,00 € (+PDV)

ROK DOSTAVE od 3 do 20 dana
JAMSTVO 12 mjeseci !!!
DOSTAVA URAČUNATA U CIJENU ARTIKLA !!!

 

 

Opis

Hladnjak za ribu 400lit (-2+8°C)  –  OPIS PROIZVODA :

  • Profesionalni hladnjaci kapaciteta 400L pogodni za male prostore.
  • Struktura od inox-a (spoljašnjost i unutrašnjost) sa zaobljenim unutrašnjim ivicama, radi lakšeg održavanja.
  • Izolacija poliuretanom bez CFC-a, debljine 50 mm.
  • Kontrolna tabla sa digitalnim termostatom.
  • Samozatvarajuća, reverzibilna vratima sa magnetnim okvirom.
  • Ventilacijsko hlađenje sa rashladnom jedinicom tipa “monoblok”.
  • Automatsko otapanjem.
  • Radni ambijent + 43°C / 65%RH.
  • Nožice od nerđajućeg čelika, podesive visine (110/190 mm).
  • Standardna oprema :
  • 3 plastificirane rešetke GN 1/1,  
  • 6 nosača od inox-a.

Hladnjak za ribu 400lit (-2+8°C)  –  TEHNIČKI OPIS PROIZVODA :

  • Priključni napon 230
  • Snaga rashladnog motora 265 W
  • Rashladni nedij R452A
  • Kapacitet 400 litara
  • Težina hladnjaka 91 kg
  • Dimenzije 600 x 600 x 1900/2080 mm

Pogledaj OVDJE cijenu JEDNAKOVRIJEDNOG HLADNJAKA iz naše ponude !!!

VODIČ ZA KUPNJU:
KOJE MODELE HLADNJAKA ZA RIBU treba tražiti U TRGOVINI?
Na raspolaganju su Vam rashladne vitrine za ribu visoke kvalitete i izrađene od najboljih materijala.
Modeli u prodaji imaju gotovo pozitivnu temperaturu, koriste statično ili ventilirano hlađenje i sve su izrađene od nehrđajućeg čelika.

Rashladne vitrine za ribu koje Vam nudimo možete opremiti posebnim ladicama i posudama za ribu.

KAKO TREBA ČUVATI RIBU?

Pravilno pohranjivanje ribe vrlo je važno jer vam omogućava imati ribu i školjke koje su uvijek svježe i prikladne za sve namjene.

Riba se brzo kvari pa mora biti vrlo svježa. Mršavije ribe čuvaju se dulje od masnijih, kao što su tuna, skuša, losos.

Zamrzavanje može biti potrebno ako želite dulje zadržavanje svježine.

Mekušci moraju biti smrznuti oljušteni, konzervirani u otopini vode i soli kojoj se mora dodati tekućina koja izlazi tijekom otvaranja ljuske samog mekušaca.

Rakovi moraju biti lišeni glave i zamrznuti sirovi, za razliku od jastoga koji se mora blanširati i ostaviti da se ohladi prije stavljanja u zamrzivač.

KAKO ZNATI JE LI RIBA SVJEŽA?

Svježa riba ima ugodan, suptilan miris i cjelokupni izgled. Tijelo je kruto, a konzistencija pulpe vrlo čvrsta. Oko mora biti bistro i živo. Škrge moraju biti bistro krvave.

Napose, miris mora davati po friškini a ne špucat – ako ne znate dalmoški – A ČA ĆU VAN JA Datoteka:Face-smile.svg!!!  

 

 

Dodatne informacije

Izaberi opciju BEZ DOSTAVE ili opciju S DOSTAVOM

Hladnjak BEZ DOSTAVE, Hladnjak S DOSTAVOM