Select Page

Plinski roštilj na VULKANSKI KAMEN

Prikazuje se svih 2 rezultata

Plinski roštilj na vulkanski kamen – ugostiteljska oprema za profesionalne kuhinje.

Svojedobno ovaj predmet je bio revolucija u razvoju ugostiteljske opreme.Kako roštiljti u zatvorenom prostoru a izbječi dim.

MESO sa roštilja – očekuje se hrskavost, očekujemo osjetiti miris dimljenog mesa – upravo ono što najviše očekujemo od ROŠTILJANJA !

To se može postići jedino na roštilju – a kako ga unijeti u zatvoreni prostor kuhinje  obzirom na DIM.Upravo vulkanski kamen je riješio taj problem.

VULKANSKI KAMEN se ne dimi u tako znatnim količinama kao drveni ugljen i obično drvo ili pelet.

Zato u kuhinji možemo instalirati – Plinski roštilj na vulkanski kamen ali obvezno ispod usisne nape.

https://mastercatering.hr/proizvod/zidna-profesiona…linija-700-snack/

Upotrebom pravilno odabrane nape možemo bezbrižno grilati u zatvorenim prostorima.Druga zanimljivost u svezi VULKANSKOG KAMENA je činjenica on NE SAGORJEVA!

DA… ta tvorba se samo dobro UŽARI i tako je možete koristiti dulje vrijeme.Nakon svršetka radnog dana – slobodno ga polijte vodom – sutra nanovo !!

Ovo ugostiteljsko kuhalo rado preporučamo.MCG