Opis
Temperaturni ŠOKER Model 2/3 T02 ISO je uređaj za brzo spuštanje temperature ima široku primjenu u kuharstvu.Naročito u slastičarstvu, posebno tretiranju ribe i morskih plodova i termički obrađenih mesnih obroka.
Temperaturni ŠOKER ima dodatnu vrijednost kao neizostavna komponenta u sustavu COOK&CHILL.
Prvenstvenu ulogu ima u priječenju bakterio infilacije u hranu koju pripremate čime je definitivno no.1 u sustavu HACCP-a.Uređaj kapaciteta 2/3 je idealan pri obradi ribe u manjim restoranima koji žele imati u ponudi svježu ribu.Ali također i svježe komade mesa i svježe porcije koje se pripremaju u roner kuhalima.
Različite dimenzije temperaturnog šokera u sustavu ugostiteljske opreme u profesionalnoj ugostiteljskoj kuhinji omogućavaju zadovoljiti potrebe ugostiteljskih objekata svih veličina. Temperaturni šoker j moguće je a i poželjno je koristiti od najmanjih pečenjara do velikih hotelskih i bolničkih kuhinja.Na temelju broja obroka koji se svakodnevno poslužuju, Temperaturni šokeri nude rješenje po mjeri za svaku kuhinju .Omogućuju optimizirati vrijeme i prostor a pritom također zadržavanje kvalitete hrane koja je bila pripremljena ili kuhana.Samo umetnite hranu u CHILLER, odaberite ciklus hlađenja ili zamrzavanja i pritisnite Start.