Opis
Temperaturni ŠOKER Model 1/1 T015 ISO – OPIS UREĐAJA :
Temperaturni ŠOKER je uređaj za brzo rušenje temperature ima široku primjenu u kuharstvu,slastičarstvu, posebno tretiranju ribe i morskih plodova.
Šoker ima dodatnu vrijednost kao neizostavna komponenta u sustavu COOK&CHILL.
Prvenstvenu ulogu ima u priječenju bakterio infilacije u hranu koju pripremate čime je definitivno no.1 u sustavu HACCP primjene
sustava protekcije u tretmanu hrane.
Različite dimenzije temperaturnog šokera u sustavu ugostiteljske opreme u profesionalnoj ugostiteljskoj kuhinji – pokrivaju sve
moguće kritične točke mogućih rizika u svim fazama temperaturnog tretiranja hrane
– Izvedba od INOX čeličnog lima.
– Ventilirano hlađenje
– Digitalna kontrola svih parametara sa TOUCH komandama.
– Dubinska sonda – ubodna.
Temperaturni ŠOKER Model 1/1 T015 ISO – TEHNIČKI OPIS UREĐAJA :
KAPACITET 15 posuda GN 1/1 ili 15 posuda za slastičarstvo EN 60/40
RAZMAK među posudama u kabini 70 MM
Dimenzija kabine iznutra 610x410x1120 mm
RADNI UČINAK obrade hrane u Kg
Temp. + 3°C 45Kg
Temp. – 18°C 25Kg
Tropikalizirani agregat
Priključak 400/3/50 Hz SNAGA 1820 W
Dimenzije 750x740x1860/1890 mm
Pogledaj OVDJE našu ponudu ATO modela za temperaturno šokiranje hrane.