Temperaturni šoker BLAST CHILLER – 5 GN 1/1

10.890,00 kn (+PDV)

ST3 1/1
  • Kapacitet
    3 GN posude 1/1
  • Učinak
    +90°C > 3°C
    7 kg
    +90°C > -18°C
    5 kg
  • Dimenzije
    Š 600 / D 805 / V 400
  • Napajanje
    220-240 V – 1/50Hz

Opis

TEMPERATURNI ŠOKER – BLAST CHILLER za veću sigurnost i kvalitetu kuhane hrane.

Hlađenje + 90 °> + 3 ° C

Sva hrana kuhana i ostavljena da se polako ohladi izgubit će najkvalitetnije osobine. Temperaturni šoker  omogućava brzo smanjenje temperature u jezgri hrane koja je upravo kuhana,te sa temperature koja je blizu +100°C –  spušta temperaturu do + 3 ° C. Brzina takvog postupka bitna je jer spriječava bakterijsku infilaciju koja je osobito moguća dok je hrana pri temperaturama između +65°C  i  +10°C. Konačni rezultat je očuvanje sanitarne ispravnosti,kvalitete, boje i mirisa hrane, produžujući njezinu trajnost.

Zamrzavanje + 90 ° C> -18 ° C

Blast proces zamrzavanja je najbolji proces za skladištenje hrane za više dana pa i mjeseci.Ovaj proces je idealan za stabiliziranje volumena tek proizvedenog sladoleda koji time zadržava izgled svježeg proizvoda,potpuni okus,boju i prije svega rečeni VOLUMEN.
Blast zamrzivač, zahvaljujući snažnom rashladnom sustavu sa temperaturom zraka od -40 ° C, brzo smanjuje temperaturu u srži hrane na -18 °, izbjegavajući tako makro-kristalizaciju i dajući savršeno i dugotrajno očuvanje svih izvorne kvalitete hrane.
Nakon odmrzavanja, neće biti gubitka tekućine, čvrstoće ili okusa.

WhatsApp WhatsApp