Opis
Stroj za temperiranje čokolade T240 – OPIS PROIZVODA :
Automatski stroj za TOPLJENJE čukolade kontinuiranog ciklusa,
od grijanja bain-marie sustavom, do kaljenja dobivenog hlađenjem kroz hladnjak kompresor.
Kapacitet spremnika 8 kg, opremljen posebnim mikserom koji održava čokoladnu tekućinu homogenom
a izrađen je od AISI 304 INOX-a.
Sve kontrole temperature izvode se pomoću visoko preciznih sondi.
Stroj za temperiranje je opremljen grijanim vibro stolom i papučicom za zaustavljanje protoka
i za doziranje željene količine proizvoda što se postiže podesivim protijekom čokolade.
Stroj za temperiranje čokolade T240 – TEHNIČKI OPIS PROIZVODA :
- Naziv BRENDA – GAMI
- Proizvodni kapacitet 8 kg/ciklus
- Proizvodnost : 35 kg/h
- Napon 220 i 400 V-50 Hz.
- Snaga grijača i ukupne instalacije 1,90 Kw
- Težina stroja 117 kg
- Dimenzije stroja s vibracijskim tepihom 440 x 600 x 1500 mm
Pogledaj ovdje našu ponudu strojeva i alata za obradu i izradu čikolade.