Select Page

Dvokoritna električna friteza 9+9 litara

1.657,71  (+PDV)

JAMSTVO 12 mjeseci.
OSIGURAN OVLAŠTENI SERVIS !!!
DOBAVNI ROK cca 3 do 4 tjedna !!!
DOSTAVA GRATIS za RH !!!

 

 

Za cijenu pošaljite upit na info@mastercatering.hr

Opis

Dvokoritna električna friteza 9+9 litara

Električna friteza na otvorenom ormaru.
Konstrukcija izrađena od nehrđajućeg čelika.
Debljina radne površine 10/10 – tiskano u monobloku.
Ulje u koritu se zagrijava oklopnim grijačem
koji se može podići i rotirati s obje strane za brzo i jednostavno čišćenje.
Regulacija temperature postiže se pomoću termostata
s progresivnom regulacijom isporučene snage.
Sigurnost rada jamči sigurnosni termostat koji intervenira
isključivanjem grijanja.
Slavina za ispust ulja nalazi se u ormariću.
Oprema uključuje 2 košare s ručkama i poklopcem.
1 poklopac za svaku košarue za svako korito.

Dvokoritna električna friteza 9+9 litara – TEHNIČKI PODATCI

DVOKORITNA električna friteza.
Materijal izvedbe INOX čelični lim
KAPACITE 2 X 9 Litara.
SNAGA 2 x 7,00 kw
PRIKLJUČAK 400/3/50 Hz
Dimenzije i težina 600 x 700 x 900 mm 48 Kg

MOGUĆA DODATNA OPREMA
Jedan par dvije polukošare za svako korito
Posuda za skupljanje ulja od 22 litara s filterom za svako korito.
Poklopac korpe od nehrđajućeg čelika s dvije tračnice
Dodatni limeni panel na poleđini elementa
Vrata s ručkom.

Pogledaj ovdje i ostale artikle iz ponude BISTROT LINE !!!

NEKA RAZMIŠLJANJA KOJA BI MOGLA BITI OD KORISTI.

Koliko i koje ulje koristiti za prženje?

Kako možete odoljeti dobroj prženoj hrani? Pržena hrana vrlo je ukusna i teško je odreći se izvrsnog okusa čipsa, mesa, ribe, povrća i svega ostalog što, uronjeno u ulje, poprima vrlo privlačan izgled.

Kako postići dobro prženje i koliko ulja je potrebno da hrana dobije savršeno pečenje?

Prvo morate koristiti kvalitetna a ne NAJJEFTINIJA ulja.

Maslinovo ulje ili ulje od kikirikija, zatim morate imati dobru tavu ili fritezu i na kraju morate znati količinu ulja koju trebate pržiti.

Točna količina ulja za dobivanje savršene pržene hrane općenito se odnosi na količinu proizvoda za prženje. Uobičajeno je premazati hranu koja se prži uljem, ali točnije možemo reći da je točna količina ulja koja se koristi za prženje 10 puta veća od težine hrane.

Što to znači? Ako moramo pržiti 1 kg krumpira ili mesa ili ribe, moramo upotrijebiti litru ulja i podijeliti faze na 10, svaka od 100 g.

Apsolutno je pogrešno pržiti s malo ulja, jer, čak i ako za to treba manje vremena, hrana će izgledati masna i boja neće biti ujednačena.

Osim toga, da biste dobili dobru prženu hranu, nikada nemojte stavljati prekomjerne količine hrane u ulje jer se može zalijepiti i također smanjiti temperaturu pržene hrane.

Stoga uvijek stavite barem litru ulja čak i ako je hrana za prženje manja od kilograma.

Da biste dobili prženu hranu bez masti, povisite temperaturu na najmanje 150 stupnjeva do 180 i hrana će se pržiti bez masti i nanijeti manje štete.

Kad je hrana na površini stvorila koricu, ulje više ne prodire i masti ne ulaze. Kako biste prilagodili tamnjenje površine i unutarnje kuhanje, koristite malu hranu.