Select Page

Hladnjak za ribu FORCAR (-5°+2°C)

1.910,00 2.210,00  (+PDV)

ROK DOSTAVE od 3 do 20 dana
JAMSTVO 12 mjeseci !!!
DOSTAVA URAČUNATA U CIJENU ARTIKLA !!!

 

 

Opis

Hladnjak za ribu FORCAR (-5°+2°C)
Materijal izrade INOX čelični lim 18/10
STATIČKO hlađenje
Napon 220/1/50 Hz
Snaga agregata 510 W
Deklarirana zapremina 507 litara
Energetski razred D
Dimenzije hladnjaka 680x810x2010 mm
Standardno 6 PVC KAŠETA ZA RIBU
dim: ( 600X400X130 mm )
Interno : rasvjeta
Hladnjak je opremljen bravicom zaključavanja
DIGITALNI termostat – HACCP pripremljen USB ulaz.
Ekološki plin R 290
Ambijentalna temperatura +32°C / 55%HR
Manualno-ručno otapanje.
1 vrata – moguća promjena smjera otvaranja.

Pogledaj OVDJE cijenu JEDNAKOVRIJEDNOG HLADNJAKA iz naše ponude !!!

OPCIONAL za Hladnjak za ribu FORCAR (-5°+2°C)

  • AV 4909
  • PVC kašeta za ribu Dimenzije 600 x 400 x 130 mm
Neki primorski savjeti ( točnije dalmatinski !!! )

VODIČ ZA KUPNJU:
KOJE MODELE HLADNJAKA ZA RIBU treba tražiti U TRGOVINI?
Na raspolaganju su Vam rashladne vitrine za ribu visoke kvalitete i izrađene od najboljih materijala.
Modeli u prodaji imaju gotovo pozitivnu temperaturu, koriste statično ili ventilirano hlađenje i sve su izrađene od nehrđajućeg čelika.

Rashladne vitrine za ribu koje Vam nudimo možete opremiti posebnim ladicama i posudama za ribu.

KAKO TREBA ČUVATI RIBU?

Pravilno pohranjivanje ribe vrlo je važno jer vam omogućava imati ribu i školjke koje su uvijek svježe i prikladne za sve namjene.

Riba se brzo kvari pa mora biti vrlo svježa. Mršavije ribe čuvaju se dulje od masnijih, kao što su tuna, skuša, losos.

Zamrzavanje može biti potrebno ako želite dulje zadržavanje svježine.

Mekušci moraju biti smrznuti oljušteni, konzervirani u otopini vode i soli kojoj se mora dodati tekućina koja izlazi tijekom otvaranja ljuske samog mekušaca.

Rakovi moraju biti lišeni glave i zamrznuti sirovi, za razliku od jastoga koji se mora blanširati i ostaviti da se ohladi prije stavljanja u zamrzivač.

KAKO ZNATI JE LI RIBA SVJEŽA?

Svježa riba ima ugodan, suptilan miris i cjelokupni izgled. Tijelo je kruto, a konzistencija pulpe vrlo čvrsta. Oko mora biti bistro i živo. Škrge moraju biti bistro krvave.

Napose, miris mora davati po friškini a ne špucat – ako ne znate dalmoški – A ČA ĆU VAN JA Datoteka:Face-smile.svg!!!  

 

 

Dodatne informacije

Izaberi opciju BEZ DOSTAVE ili S DOSTAVOM

Hladnjak BEZ DOSTAVE, Hladnjak S DOSTAVOM