Select Page

Elektro Konvektomati

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.

Elektro Konvektomati,strojevi – pećnice za kuhanje hrane.

Svakako najrenomiraniji brend u ovom poglavlju PROFESIONALNE UGOSTITELJSKE OPREME – KONVEKCIJSKE PEĆNICE je ime RATIONAL AG.

Visoko sofisticirani uređaj za najsloženije kuharske zahtjeve ali i za najoptimalnija kuharska postignuća.Jednom kad startate sa RATIONALOM shvatit ćete što je kvaliteta.

Za početak provjerite o čemu se govori,molim za 1 klik https://www.rational-online.com

Uživajte u prezentaciji putom naše stranice uđite u svijet No.1 konvekcijske pećnice – vrhunac tehnologije i njezinog versalitija u pripremi hrane.

ConnectedCooking je najmodernije rješenje za mrežu profesionalne kuhinje.

Bez obzira imate li jedan ili više RATIONAL uređaja – ConnectedCooking vam nudi potpuno nove, udobne mogućnosti primjene. Jedino što trebate učiniti jest povezivanje RATIONAL uređaja s mrežom.

Na manje od 1 m² površine možete roštiljati, peći, ispeći, parati, grickati, blanch ili poach. Bez obzira želite li pripremiti meso, ribu, perad, povrće, jaje, jela, pecivo ili slastice, od 30 ili više od 1000 obroka.

To donosi olakšanje koju kuhinja želi: kuha brzo, lako se koristi, daje vam kvalitetu hrane koju se pretvarate i štedi vam novac, vrijeme i energiju. Svi zadaci nadzora i kontrole će se pobrinuti za vas. Podešava se na temperaturu, vlažnost i vrijeme kuhanja. Prati stupanj kuhanja i štedi vam stalno okretanje pržene hrane.

WhatsApp WhatsApp