Profesionalni ugostiteljski roštilj

Prikazuje se 6 rezultata

Profesionalni ugostiteljski roštilj – obavezni dio onog što zovemo – profesionalna ugostiteljska oprema.MASTERcateringGASTRO ovom će artiklu posvetiti puno prostora. TE nastojati na jednom mjestu ponuditi sve što vrijedi.

Profesionalni ugostiteljski roštilj su u zadnjih – cca 5 godina,doživjeli pravu evoluciju naročito imati u vidu energente koje koriste.Raspon je fascinantan,pogledajmo

  • Roštilji na plin glatki,rebrasti,MIX glat/rebro – KROMIRANI,čelični,
  • Roštilji električni glatki,rebrasti,MIX glat/rebro – KROMIRANI,čelični,
  • Roštilji na VULKANSKI kamen
  • Roštilji sa upotrebom pare – plinski ili električni
  • roštilji sa KVARC grijačima
  • Roštilji zatvoreni u pećnicu na drveni ugljen

ovo i nije konačna lista!

Roštilji se međusobno razlikuju i po veličini i snazi grijanja – međutim ono što im je skupna značajka je OPTIMALNI odnos snage grijača te debljine i kvalitetete materijala.

Materijal mora biti INOX čelični lim određene debljine – plamenici moraju imati sigurnosne ventile – instalacije moraju biti prilagođene vrsti plina….

MASTERcateringGASTRO je ekspert na ovu temu – listajte našu stranicu – ako nešto nije jasno – uputite e-mail ili nazovite.

Vaš MASTERcateringGASTRO

WhatsApp WhatsApp