Select Page

Pizza peći za SNACK

Prikazuje se svih 2 rezultata

Pizza peći za SNACK su male i srednje velike peći za pizzu pogodne za SNACK lokale GDJE PIZZA nije primarni proizvod

Što trebam uzeti u obzir pri kupnji pećnice za pizzu?
Kad pečete pizzu, prava temperatura je izuzetno važna.
Neke vrste tijesta zahtijevaju izuzetno visoke temperature ako želite postići pravu teksturu.
Zato je korisno odabrati peć za pizzu čiji termostat ima širok raspon.
Maksimalna temperatura od 300 stupnjeva je u redu, ali postoje i modeli koji mogu podnijeti 500 stupnjeva.
Pored toga, na raspolaganju su posebne peći za pizzu koje su opremljene kamenom pločom.
Ovaj tanjur oponaša tradicionalnu kamenu peć, čineći pizzu na autentičan način.
U mnogim slučajevima to tijestu daje više okusa i bolju teksturu

Kako održavate peći za pizzu?
Kao i bilo koji drugi aparat u kuhinji, i pećnice za pizzu treba pravilno održavati čišćenjem pećnica nakon svake upotrebe. Dovoljna je samo čista krpa i malo vode.
Prije početka čišćenja pobrinite se da se pećnica potpuno ohladi, a zatim malo navlažite krpu i njome uklonite ostatke hrane iz pećnice.
Održavajte vrata čistima i uvijek ćete moći promatrati pizzu kroz prozor.

WhatsApp WhatsApp