vino-natale

Vinoteka

Ugostiteljski objekt koji poklanja pažnju vinskoj karti i ponudi vina a pri tom se vino prezentira na način kao, što sugeriraju sljedeće fotografije – odmah će biti jasno da se radi o rafiniranom ugostiteljskom objektu, brižino biranog sadržaja u koji se gosti rado vraćaju.

Široki modularitet izložbenih vitrina zadovoljiti će bilo koji zahtjev za personaliziranim uređenjem. Brižno birani materijali od koji su vitrine izrađene – daju ugodnu preglednost ponuđenih butilja te osim zadovoljstva gostu daju zadovoljstvo ugostitelju i komplimente njegovom ugostiteljskom objektu.

Design Tech

1

Design Rustic

3

Design Luxor

4

Design Happy Hour

2

Free standing

Free standing vitrine – kojima se lako popunjava prostor vašega objekta – iznimne su vizičnosti, a obzirom da su prozirne/ transparentne, ne zatvaraju prostor – dapače, promjenom pozicije u prostoru ovakva vitrina prostoru u kojem se nalazi osviježava i tako reći dnevno obnavlja imidž lokala.

5

Ambientation

Manje rashladne jedinice ugradbenog tipa mogu se ugraditi u bilo koju vrstu ormara ili Knauf zida, nakon ugradnje osim originalne vinoteke vaš stan, hotelska soba, loby, brodski salon ali i tradicionalna konoba kao i separe u caffe baru ovakvim vinskim insertom dobivaju poseban šlif i prestavljaju izniman ukras u prostoru – kao neki posebni dio vašega namještaja.

6