ugostiteljska oprema

Termika

Centar svih zbivanja u ugostiteljskoj kuhinji je termička obrada hrane ,gdje uz uporabu topline sirovo transformiramo u pečeno,kuhano…

Mnogi su tipovi termičke obrade i svaki od njih ima svoju prednost u određenim trenucima.Hranu možemo tretirati na više načina-tri su osnovna:

kondukcijom

konvekcijom i

mikrovalovima.

Na ovim stranicama pokušat ćemo Vam prezentirati sva tri načina termičke obrade kako biste lakše došli do odgovora,koji Vam uređaj treba da biste ostvarili Vaše kuharsko umijeće.Ugostiteljska oprema,odnosno profesionalna ugostiteljska- recepti poznatih talijanskih CHEF ova kao i način serviranja hrane ključna su formula koja će svakog od Vas pretvoriti u pravoga  Master CHEF-a.

Osim načinom grijanja,ugostiteljska oprema za kuhanje razlikuje se i po veličini-kapacitetu,po snazi grijača ali i po potrošnji energije.Odabrati dobru ugostiteljsku opremu znači biti svjestan činjenice kako prosječni restaurant troši cca 26.00 kw/dan energije koja je sve skuplja ali najgore je ako pri svemu tome ista  nije i EKO prihvatljiva.

Izabrati kvalitetnu ugostiteljsku opremu znači slijediti norme kvalitete te doista kupiti ono što je proizvedeno uz poštivanje normi a ne kupiti ono što tek ima naljepnicu iza koje najčešće stoji prosječni uradak ne baš duga vijeka a i skromnih tehničkih značajki.

Izaberimo skupa UGOSTITELJSKU OPREMU slijedeći stranice koje su pred Vama,povjerite povjerenje onima koji dugi niz godina rade stručno i profesionalno,koji poznaju ugostiteljsku opremu i rad s njom.

Vaš MASTERCATERING.

 ugostiteljska oprema