sastanak_800x465

Projektiranje i savjeti

Projektiranje ugostiteljskog objekta je vrlo važan proces u kojem Vi kao naš klijent imate važnu ulogu. Trebate nam dati osnove, koje su;
najprije tlocrt prostora ugostiteljskog objekta sa dimenzijama,
potom opis onoga što biste u kuhinji radili ili vrstu kuhinje,
potom vanjsku visinu objekta zbog proračuna nape,
napose, kojom energijom raspolažete, da li su mogući tofazni priključci, imate li plinski priključak,..Projektiranje i savjeti
opskrbu vodom iz mreže ili hidroforom……i slično.Projektiranje i savjeti

Tada slijedi izrada IDEJNOG RJEŠENJA ugostiteljskog objekta sa urisom pozicija ugostiteljske opreme, vrstom ugostiteljske opreme i naznakom ukupne snage ugostiteljskih uređaja – te njihova dnevna potrošnja. Dakle u našoj ponudi možete dobiti i jedan vrlo bitan podatak, koji se kod nas rijetko traži ali Vam ga nikada ne daju….a to je koliko će Vas koštati dnevni pogon Vašeg ugostiteljstva sa aspekta potrošnje svih ugostiteljskih aparata koji su predviđeni projektom, tj IDEJNIM RJEŠENJEM.

Svakako da sad treba reći nešto i o našim savjetima. Dobiti savjet od MASTERCATERING-a – znači saznati,…kako odabrati predmet ugostiteljske opreme kojim ćete postići što želite a pri tome potrošiti najmanje energije,…kako se riješiti smeća i ostataka hrane… Mi ćemo Vam npr. također ponuditi WINTERHALTER  ali nećemo uvjetovati da kod nas kupujete sredstva za pranje, nećete biti u obvezi da kupite preskupe omekšivače vode i tako postanete naš rob kroz period od bar 5 godina u kojem ćete potrošiti “brdo” novaca na deterdžente i na regenerativnu sol a koncu otkriti da ste 5 godina radili za “stručnjake”…koji cijene samo Vaš novac. Slažemo se da postoje uređaji koji peru bolje ali tvrdimo da postoje oni koji to čine odlično a nisu tako skupi.Projektiranje i savjeti

U ovom kratkom uvodu, pokušali smo reći da je naš projekt dobro usklađen sa Vašom željom da bi bili uspješni ali i nastojanjem da bi se ponešto i uštedjelo. Razni proizvođači, svaki za se hvali svoju opremu, međutim ugostiteljska oprema doista mora biti pažljivo odabrana, a to znači – mora biti dobra i pouzdana – od renomirana proizvođa te ne smije biti nepotrebno skupa i energetski rastrošna, mora biti EKOloški prihvatljiva te napose –  sukladna HACCP-u !

Zatražite mišljenje i savjet od MASTERCATERING-a – nismo najpametniji ali ZNAMO ŠTO TREBA ZNATI !!!


3net

8net