NAPA

Nape

U sklopu svakog termičkog bloka,sustava za pranje tanjura,čaša,šalica i pribora za jelo iznad bilo kojega uređaja koji oslobađa toplinu –  mora biti dobro odabrana  NAPA.Ovaj bitni element ugostiteljske opreme,kafića ili bara ima za cilj odstraniti višak topline,pare i vlage,a isto tako i mirisa .Nerijetko nakon što odemo iz ugostiteljskog objekta,vuneni komadi naše odjeće moraju na provjetravanje,gosti to prepoznaju…dajte im da se osjećaju ugodno.

Temeljna zadaća nape je odstraniti iz radnoga ambijenta velike količine pare i čestica masnoće koje se sa istom dižu uvis.Pravilno postavljena napa,ispravno odabranih dimenzija,riješit će dobar dio naslućenoga problema,ali ostaju i mirisi koje bi također trebalo usmjeriti put nape.Ugostiteljski aparati su moćni proizvođači “lošeg” mirisa i čestica nečistoće u zraku.

Koliko napa mora biti šira od termičkog bloka,konvekcijske pećnice ili samostojeće perilice većeg kapaciteta a koliko dublja –  ne ovisi samo o dimenzijama izvora topline –  nego i o raznim volumenima koji su prisutni u prostoru kuhinje,dijagonalnom provjetravanju istoga, te udaljenosti krajnje točke gdje će odsis otići u atmosferu.Svaki ugostiteljski objekt o izboru profesionalne ugostiteljske nape mora ozbiljno povesti računa.

Što Vi možete napraviti !? Jednostavno…

povjerite nama izračun Vaše nape tako što ćete nam odgovoriti na upitnik koji ćemo Vam poslati  –  vjerujte,mi znamo kako ? a pritom smo i jeftini,nape koje mi odaberemo pravo su osvježenje za Vaš prostor –  ali i Vaše financije!!

Vaš DIGRIM i MASTER CATERING.